9 september 2010
18:30

LAXARBY IF

Referat: EDS FF 1 - LAXARBY IF

Matchen mot Eds lag 1 borta slutade med förlust med 1-5, men vi gör ändå en bra match, och hade ledningen med 1-0 ett bra tag in i matchen, men orkade inte hela vägen. Återigen spelar vi mot ett lag som är ca. 2 år äldre än oss, och med tanke på detta så ska kämpar vi på bra!

Första halvleken var till en början ganska jämn, där det var mest spel på mitten. Efter 15min fick vi till ett bra anfall, och där krigade Agnes in bollen till 1-0 i ett litet passivt Eds-försvar. Ju längre halvleken gick fick Ed mer av spelet och i en olycksminut 27+28, kunde Ed vända resultatet till 2-1. De hade flera andra lägen för mer mål, men med tur och skicklighet räddade Johanna de flesta lägen som dök upp. Vi gör en bra halvlek, där vi försöker att spela bollen till varann och kämpa.

I 2:a halvleken är Ed-tjejerna det bättre laget och har bollen klart mest, och de skapar också flera lägen men återigen räddar Johanna en del, och en del missas. I minuterna 61, 65 och 66 gör dock Ed tre snabba mål, alla på skott utifrån. Vi skapar inte så många lägen i andra, men krigar och försöker i alla fall så gott vi kan, och det ska alla ha plus för.

Vi gör som sagt en godkänd match där första halvleken var bäst. Bra krigat av LIF-tjejerna med lite extra plus för Agnes, Alice och naturligtvis Johanna i målet som var mycket bra!

0-1 15 min Agnes